| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
josette Junior

Data inscrierii: 10/Iun/2008 Mesaje: 2 Localitate: Bucuresti
|
Trimis Titlul subiectului |
    |
|
Am remarcat oferta dvs de pana la 15 iunie si as vrea sa urmez cursurile dvs in perioada urmatoare. As vrea sa stiu cand pot incepe, daca imi trebuie vreo programare intr-un viitor mai indepartat decat saptamana viitoare si cum se desfasuara cursurile, dar si pentru cat timp. Mentionez ca mi-as dori sa termin cat mai repede si sa nu am cursuri in weekend. Spuneti-mi care ar fi programul. Sunt cursuri si sambata-dminica? Cate ore si cate saptamani ar dura in cel mai fericit caz?
Cu multumiri,
josette  |
|
| Sus |
|
 |
autovip Administrator

Data inscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 18 Localitate: Bucuresti
|
    |
|
| josette a scris: | Am remarcat oferta dvs de pana la 15 iunie si as vrea sa urmez cursurile dvs in perioada urmatoare. As vrea sa stiu cand pot incepe, daca imi trebuie vreo programare intr-un viitor mai indepartat decat saptamana viitoare si cum se desfasuara cursurile, dar si pentru cat timp. Mentionez ca mi-as dori sa termin cat mai repede si sa nu am cursuri in weekend. Spuneti-mi care ar fi programul. Sunt cursuri si sambata-dminica? Cate ore si cate saptamani ar dura in cel mai fericit caz?
Cu multumiri,
josette  |
Buna, Josette!
Scuze pentru intarzierea raspunsului; daca vei opta pentru una dintre masinile aflate la oferta (in timpul de fata Seat Ibiza, Opela Astra si Logan) vei putea absolvi scoala in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai repede decat prevede legea (30 de zile). Poti veni la sediul scolii oricand doresti de luni pana vineri, orele 10.00-18.00 pentru a te inscrie, nefiind nevoie de nicio programare pentru acest lucru. Vei putea incepe orele de conducere numaidecât ce vei fi efectuat vizita medicala si testul psihologic. O parte dintre instructori lucreaza si in week-end, asta ramanand la decizia lor, insa nu pot impune si cursantilor sa vina la sfarsitul saptamanii. Programa Scolara minimala impune in cazul orelor de conducere un numar de 30; recomandat este ca astea sa fie grupate in 15 sedinte de conducere a cate doua ore didactice. |
|
| Sus |
|
 |
josette Junior

Data inscrierii: 10/Iun/2008 Mesaje: 2 Localitate: Bucuresti
|
    |
|
Inteleg ca v-ati rezolvat problema cu hackerii
Ma bucur! Multumesc si pt raspuns, desi intaziat la superlativ; acum deja sunt eleva la scoala dvs de ceva timp. Am ales seat, iar instructorul mi-a spus ca doreste sa termine in 3 sapt ceea ce imi convine de minune.
Am efectuat vizita cu pricina, insa pe fisa primita mi-a fost semnat si pt "testul psihologic", desi il facusem cu cateva zile inainte. Pe de alta parte, nici domnisoara psiholog nu mi-a oferit nicio dovada pe care sa o pot atasa dosarului si din care sa reiasa ca am sustinut testul la dvs.
Voi avea 2 sedinte; inteleg acum ca e doar o recomandare ceea ce stiam...
Cu bine!
ps: multumesc pt cenzura si stergere de post  |
|
| Sus |
|
 |
autovip Administrator

Data inscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 18 Localitate: Bucuresti
|
    |
|
| josette a scris: | Inteleg ca v-ati rezolvat problema cu hackerii
Ma bucur! Multumesc si pt raspuns, desi intaziat la superlativ; acum deja sunt eleva la scoala dvs de ceva timp. Am ales seat, iar instructorul mi-a spus ca doreste sa termine in 3 sapt ceea ce imi convine de minune.
Am efectuat vizita cu pricina, insa pe fisa primita mi-a fost semnat si pt "testul psihologic", desi il facusem cu cateva zile inainte. Pe de alta parte, nici domnisoara psiholog nu mi-a oferit nicio dovada pe care sa o pot atasa dosarului si din care sa reiasa ca am sustinut testul la dvs.
Voi avea 2 sedinte ; inteleg acum ca e doar o recomandare ceea ce stiam...
Cu bine!
ps: multumesc pt cenzura si stergere de post  |
Uite ca nu te-ai suparat pe noi chiar atat de tare pe cat credeam pentru intarzierea raspunsului. Iti multumesc ca ne-ai acordat incredere si tot scoala AutoVIP ai ales-o.
Legat de Fisa Medicala; acea rubrica de pe formularul cu care te-ai prezentat la Policlinica se refera la porțiunea medicala a Psihologiei, mai pe intelesul larg "Psihiatrie"; dupa cum probabil ai observat, ceea ce ai efectuat in cadrul acelei probe nu are nimic in comun cu testul psihologic din cadrul laboratorului de psihologie auto.
"Domnisoara psiholog" ne va trimite noua Avizul Psihologic, obligatia noastra fiind de a-l pastra la dosarul cursantului (al tau, adca ) pe toata durata scolarizarii iar apoi inca 5 ani la arhiva scolii. |
|
| Sus |
|
 |
|