Expirare dosar scoala de soferi

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
   Pagina de start a forumului www.scoala-de-soferi.eu » Intreaba si ti se va raspunde!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
black_cattus
Junior
Junior

Data inscrierii: 08/Oct/2009

MesajTrimis    Titlul subiectului Raspunde cu citat (quote)Cauta toate mesajele lui black_cattus

Buna
Am o nelamurire privind dosarul de la scoala de soferi.
Am facut scoala de soferi anul trecut, dar din motive obiective nu am reusit sa dau examen pana acum. Daca in data de 10 octombrie expira dosarul, ce trebuie facut in continuare, pentru a putea sa ma inscriu la examen.
Multumesc anticipat.
Sus
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
autovip
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 27/Feb/2007

MesajTrimis    Titlul subiectului Raspunde cu citat (quote)Cauta toate mesajele lui autovip

Buna!
Din pacate nu mai ai ce face, decat sa recuperezi documentele ce inca sunt valabile din vechiul dosar si ... sa te inscrii din nou la o scoala de soferi; faptul ca ai mai absolvit-o odata nu va reiesi de nicaieri, decat urmand aceiasi pasi ca si data trecuta.
Stima! :sorry:
Sus
black_cattus
Junior
Junior

Data inscrierii: 08/Oct/2009

MesajTrimis    Titlul subiectului Raspunde cu citat (quote)Cauta toate mesajele lui black_cattus

:'-(
Cineva m-ia dat iluzii ca as putea sa cumpar doar ore, sa nu mai iau de la capat toata scoala. :unsure: Problema e si de bani dar mai ales de timp. Si sa refac dosarul valabil doar prin cumpararea acestor ore :whistle:
Stiu ca necunoasterea legii nu te absolva de vina, dar nu am gasit nicaieri o procedura de urmat in cazul in care expira dosarul. :innocent:
Sus
autovip
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 27/Feb/2007

MesajTrimis    Titlul subiectului Raspunde cu citat (quote)Cauta toate mesajele lui autovip

Din pacate aceasta este procedura
Sus
uahanamiti
Junior
Junior

Data inscrierii: 19/Iun/2012

MesajTrimis    Titlul subiectului Raspunde cu citat (quote)Cauta toate mesajele lui uahanamiti

This post is for real smart people! Thanks.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
   Pagina de start a forumului www.scoala-de-soferi.eu » Intreaba si ti se va raspunde! Pagina 1 din 1

Mergi direct la: