Informatii.

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
   Pagina de start a forumului www.scoala-de-soferi.eu » Intreaba si ti se va raspunde!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
loz
Junior
Junior

Data inscrierii: 12/Oct/2009

MesajTrimis    Titlul subiectului Raspunde cu citat (quote)Cauta toate mesajele lui loz

Buna ziua. In urma unei recomandari am ajuns pe site-ul acesta, sunt interesata sa gasesc un instructor calm si intelegator pentru ca nu prea stau bine cu nervii si mai ales dupa ce-am patit cu ultimul instructor. M-am uitat pe pagina dumneavoastra si totusi n-am gasit nici o descriere despre cei ce te invata meserie. Mi-ati putea da cateva informatii despre oamenii din cadrul acestei scoli? Pe cine imi recomandati?

O zi buna.
Sus
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
loz
Junior
Junior

Data inscrierii: 12/Oct/2009

MesajTrimis    Titlul subiectului Raspunde cu citat (quote)Cauta toate mesajele lui loz

loz a scris:
Buna ziua. In urma unei recomandari am ajuns pe site-ul acesta, sunt interesata sa gasesc un instructor calm si intelegator pentru ca nu prea stau bine cu nervii si mai ales dupa ce-am patit cu ultimul instructor. M-am uitat pe pagina dumneavoastra si totusi n-am gasit nici o descriere despre cei ce te invata meserie. Mi-ati putea da cateva informatii despre oamenii din cadrul acestei scoli? Pe cine imi recomandati?

O zi buna.

Am postat acum ceva timp dar se pare ca nimeni nu e interesat sa raspunda. Nu inteleg totusi de ce mai exista acest forum. Multumesc oricum, o sa incerc prin alta parte sa caut.
Sus
autovip
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 27/Feb/2007

MesajTrimis    Titlul subiectului Raspunde cu citat (quote)Cauta toate mesajele lui autovip

Buna si scuze pentru intarzierea raspunsului; daca intrebarile mai sunt de actualitate, puteti veni pe la sediul scolii de soferi si in functie de programul dvs, zona de domiciliu/scoala/serviciu si de programul dvs zilnic ne putem hotara de comun acord asupra unei masini, implicit asupra instructorului. Referitor la exprimarea dvs legata de "nervi", daca aceasta stare va fi considerata de catre medicii de specialitate ca fiind incompatibila cu valoarea de conducator auto, in acest caz nu va putem ajuta.
Multumim petru interesul acordat scolii AutoVIP si va asteptam sa ne deveniti cursantul/a cu numarul 2000 Smile
Sus
tcapital
Junior
Junior

Data inscrierii: 20/Iul/2012

MesajTrimis    Titlul subiectului Raspunde cu citat (quote)Cauta toate mesajele lui tcapital

In my little fantezie world it's different! The more you can add a little more information!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
   Pagina de start a forumului www.scoala-de-soferi.eu » Intreaba si ti se va raspunde! Pagina 1 din 1

Mergi direct la: