| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
loz Junior

Data inscrierii: 12/Oct/2009 Mesaje: 2 Localitate: Bucuresti
|
Trimis Titlul subiectului |
    |
|
Buna ziua. In urma unei recomandari am ajuns pe site-ul acesta, sunt interesata sa gasesc un instructor calm si intelegator pentru ca nu prea stau bine cu nervii si mai ales dupa ce-am patit cu ultimul instructor. M-am uitat pe pagina dumneavoastra si totusi n-am gasit nici o descriere despre cei ce te invata meserie. Mi-ati putea da cateva informatii despre oamenii din cadrul acestei scoli? Pe cine imi recomandati?
O zi buna. |
|
| Sus |
|
 |
loz Junior

Data inscrierii: 12/Oct/2009 Mesaje: 2 Localitate: Bucuresti
|
    |
|
| loz a scris: | Buna ziua. In urma unei recomandari am ajuns pe site-ul acesta, sunt interesata sa gasesc un instructor calm si intelegator pentru ca nu prea stau bine cu nervii si mai ales dupa ce-am patit cu ultimul instructor. M-am uitat pe pagina dumneavoastra si totusi n-am gasit nici o descriere despre cei ce te invata meserie. Mi-ati putea da cateva informatii despre oamenii din cadrul acestei scoli? Pe cine imi recomandati?
O zi buna. |
Am postat acum ceva timp dar se pare ca nimeni nu e interesat sa raspunda. Nu inteleg totusi de ce mai exista acest forum. Multumesc oricum, o sa incerc prin alta parte sa caut. |
|
| Sus |
|
 |
autovip Administrator

Data inscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 18 Localitate: Bucuresti
|
    |
|
Buna si scuze pentru intarzierea raspunsului; daca intrebarile mai sunt de actualitate, puteti veni pe la sediul scolii de soferi si in functie de programul dvs, zona de domiciliu/scoala/serviciu si de programul dvs zilnic ne putem hotara de comun acord asupra unei masini, implicit asupra instructorului. Referitor la exprimarea dvs legata de "nervi", daca aceasta stare va fi considerata de catre medicii de specialitate ca fiind incompatibila cu valoarea de conducator auto, in acest caz nu va putem ajuta.
Multumim petru interesul acordat scolii AutoVIP si va asteptam sa ne deveniti cursantul/a cu numarul 2000  |
|
| Sus |
|
 |
tcapital Junior

Data inscrierii: 20/Iul/2012 Mesaje: 5 Localitate: Great Britain
|
    |
|
| In my little fantezie world it's different! The more you can add a little more information! |
|
| Sus |
|
 |
|